CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat11

Gener
2016


Planetari

Projector 360º

Pantalla 360º

Planetari

Planetari

Planetari Digital únic


El Planetari d'explora360 és un format pensat i creat per apropar l'Astronomia des de la vessant més pedagògica i assequible al sector educatiu i cultural.

El Planetari d'explora360 consta de dues parts: Una cúpula o estructura que confereix el format i un equip tecnològic que dóna sentit a l'estructura.

Cúpula del Planetari: Estructura dissenyada i creada amb material molt resistent alhora que lleuger i ignífug que permet ser transportat d'un lloc a un altre amb total garantia i flexibilitat. A més, l'aparença externa cuidada dóna atractiu a la mateixa estructura. La cúpula es manté gràcies a un potent motor que renova l'aire. Actualment explora360 compta amb dos Planetaris de diferents dimensions: 16m2 i 42m2 per adaptar-se als diferents espais i capacitats.

Equip Tecnològic: El nostre equip tecnològic consta d'un potent ordinador amb equip d'audi i un projector Vivitek que projecta en 360° fent que tota la cúpula del Planetari projecti el visionat. Per això tot el contingut de videos, imatges i scripts està creat i programat en 360°: Des d'un conte Infantil a una pel·lícula científica.

El Planetari d'explora360 ofereix un ventall de propostes a mida per Educació i Cultura, així com la possibilitat de crear nous continguts per utilitzar l'atractiu format 360° a les vostres necessitats.

Tot el conjunt versàtil, tecnològic, innovador i únic en l'àmbit de Planetaris protàtils, en conjunció amb un equip de monitors especialitzats, confereix al Planetari d'explora360 un recurs pedagògic únic, on el nostre objectiu no és només el mostrar el coneixement sinó entusiasmar en el coneixement.

Per més informació no dubteu posar-vos en contacte a: isabel.rius@explora360.com
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.