CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat15

Març
2018


Planetari digital familiar

Planetari digital familiar

Planetari digital familiar

Planetari digital Festa de la Ciència

Planetari digital de Nadal

Proposta Cultural 2018 - Planetari Digital

Proposta Cultural 2018 - Planetari Digital


El 2018 s'inicia amb molta llum. I és que la lluna plena ens ha donat la benvinguda a un any que, com els anteriors, ve carregat de bells espectacles astronòmics. La visió d'un cel estrellat és, probablement, l'experiència més impressionant que es pot viure. Només cal un lloc fosc i els teus ulls. Amb això ja et pots meravellar del cel, i si a més, afegeixes uns binocles o un telescopi pots descobrir els detalls més impressionants del nostre cel profund.

Durant el 2018 podrem observar planetes en el seu camí al voltant del Sol, conjuncions planetàries, eclipsi de Lluna que enfosquirà encara més el cel nocturn,  fascinants pluges d'estels i admirades constel·lacions mitològiques de cada Estació.

Per què pugueu gaudir del cel real, des d'explora360 us presentem una nova programació de planetari digital familiar anomenat: Les 4 Estacions. 4 sessions, per a realitzar al llarg de l'any i en les diferents estacions, per aprendre i gaudir de la bellesa del cel i per què us atreviu a observar-lo des del vostre indret preferit.

Si sou Ajuntament, Museu, Biblioteca, Centre Civic o entitat cultural i voleu programar Astronomia, us proposem 4 sessions de planetari digital a raó d'una a cada trimestre, per donar continuitat al coneixement astronòmic i a un any ple d'espectaculars observacions.

Demaneu la proposta cutural 2018 i fem de l'Astronomia, la porta d'accès a la ciència per nens i no tan nens!

Més Informació

 
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.