CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat15

Març
2018


Planetari digital familiar

Planetari digital familiar

Planetari digital familiar

Viatjar a l´Espai en Família? 3, 2, 1... Ignició


Us imagineu viatjar fins als anells de Saturn? I tocar la Lluna amb les vostres mans? Què us semblaria endinsar-vos dins el Sol sense cremar-vos? I observar de prop Venus, el Planeta més calent?

Això és el que fem en les diferents sessions immersives del Planetari digital familiar, un viatge únic, a  través de l'univers on vosaltres Pares, Mares i Fills sou els autèntics protagonistes. Vídeos immersius projectats en pantalla de 360º, equip d'audio "cubesound 360º " amb so envoltant i omnidireccional, i un equip de monitors especialitzats que us acompanyen en aquest viatge espectacular!

Si sou Ajuntament, Museu, Biblioteca, Centre Civic o entitat cultural ens posem a la vostra disposició per preparar una sessió espectacular a mida del vostre públic.

Demaneu la proposta cutural 2018 i fem de l'Astronomia, la porta d'accès a la ciència per nens i no tan nens!

DEMANEU MÉS INFORMACIÓ
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.