CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Actualitat07

Setembre
2017


Proposta Educativa 2017-18


  • explora360
  • explora360
  • explora360
  • explora360

Benvinguts a la nova  proposta d'explora360 pel curs 2017-18, una proposta pensada per treballar i estimular la curiositat dels nens pel món que els envolta. A través de l'Astronomia volem que els vostres alumnes obrin la seva ment a la ciència. És sens dubte el nostre granet de sorra en el despertar a les vocacions científiques entre els alumnes de diferents etapes educatives des d'Infantil fins a Secundària.

Enguany hem creat una sèrie de tallers i activitats complementàries al Planetari Digital que treballen de manera transversal diverses àrees curriculars com la llengua, l'art i la tecnologia tot endinsant-nos de ple en l'ús de metodologies STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques).

Esperem que us siguin realment útils per gaudir d'un aprenentatge actiu i motivador on l'alumne sigui capaç de comprendre que el Món està interrelacionat i així mateix el coneixement d'aquest.

Demaneu la proposta educativa complerta a: isabel.rius@explora360.com

Us desitjem un bon Estiu i una gran entrada de curs 2017-18!

Equip explora360 
Els nostres clients opinen
Per realitzar un comentari has d´estar validat.Veure totes les notícies


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.