CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Activitats familiars29

Juliol
2017
planetari digital explora360

Cinema científic immersiu: El cicle de l´aigua

Cinema científic immersiu: El cicle de l´aigua

Cinema científic immersiu: El cicle de l´aigua

Torna la nit d'Estiu al Museu de Sant Boi, una nit entranyable plena de cultura científica, música i bon menjar a la fresca.

Enguany el Museu centra la seva nit en el maridatge història - ciència sobre l'aigua. explora360 muntarà el seu planetari tot convertint-lo en sala de cinema amb la projecció immersiva en 360° del Cicle de l'Aigu.

Breu Resum de la projecció:

L’Aigua, imprescindible per a la nostra vida és un bé preuat. Més de la meitat de la superfície de la Terra està coberta d’aigua, i molta d’aquesta aigua ha existit tant com el nostre Planeta. Això vol dir que l’aigua és molt vella... però... sabem quants anys té? Si és tant vella, això significa que l’aigua que prenem podria ser la mateixa que va beure un elefant fa 100 anys o inclús abans de la desaparició dels dinosaures. Amb aquest projecció descobrim el Cicle de l’Aigua: un sistema que té la Terra per reciclar l’aigua: Utilitzar-la, filtrar-la i reutilitzar-la una i altra vegada.

QUAN?

Dissabte 29 Juliol 2017

PASSIS a partir de les 21h, cada 30'.

ON?

Museu de Sant Boi. Carrer del Pont, 7, 08830 Sant Boi de Llobregat

PREU?

Gratuït

ORGANITZA:

Museu de Sant Boi LL. i explora360
Veure totes les activitats familiars


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.