CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Projectes · explora cultura


Planetari Digital familiar

Interior Planetari

Obertura Planetari

Planetari explora360

explora cultura
Planetari Digital Familiar

Tanqueu els ulls i quan els torneu a obrir veureu un Cel estrellat només comparable a la visió del cel des de dalt de les muntanyes. Això és el Planetari d'explora360.

El Planetari Digital d'explora360 és una activitat espectacular, molt adeuqada per incorporar en esdeveniments de caire lúdic i cultural, on es desitgi gaudir d'una experiència astronòmica, única i innovadora.

Traslladem i muntem el Planetari al llarg de tot el territori i realitzem sessions en tot tipus d'esdeveniments adaptant el contingut de la sessió a famílies, infants, joves i adults. Si teniu algun esdeveniment en marxa consulteu com podem afegir valor amb el Planetari Digital.

Contacteu a: isabel.rius@explora360.com

Gran varietat de sessions adaptant contingut i espectacularitat segons esdeveniment.

Planetari Digital Familiar 

Un viatge per conèixer de manera diferent i en una pantalla de 360° l’Univers que ens envolta: veurem l’astre Sol de ben a prop, la Lluna amb els seus grans cràters; observarem la caiguda d’un meteor en aquesta, descobrirem el cel estrellat amb les seves Constel·lacions i finalment ens endinsarem en la descoberta dels Planetes del nostre Sistema Solar.

 

Planetari Digital - Cicle El Cel de les Estacions

Cada estació de l'any compte amb el seu cel i les seves particuaritats. Proposem un programa especial per endinsar-nos en la descoberta del cel a cada estació de l'any: El cel de la primavera, vitrall de les galàxies i constel·lacions com el Lleó; el cel de l'Estiu gaudint de la via Làctia i el famós triangle d'estiu; el cel de la tardor amb Andròmeda i Cassiopea; i el cel de l'hivern amb Orió, Taure, les Plèyades entre altres.  Visions i descobertes nocturnes per entendre i conèixer millor el cel que ens protegeix.

3,2,1... Ignició 

Sessions per descobrir, cada dia, una mica més el Cel.

Us proposem un viatge molt especial per conèixer i admirar tots els seus misteris. Equipeu-vos bé i estigueu preparats a l'arribada de la nostra nau-planetari ! Esteu preparats? Doncs compte enrera: 3,2,1...IGNICIÓ!!!

1. Buf... Quina calor que fa a les Estrelles!

2. 3,2,1 ... de la Terra a la Lluna

3. El meu dibuix al Cel... quin és el teu?

4. Viatge als Planetes ... 3,2,1 Ignició

 

Tallers complementaris 


Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.