CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Projectes · explora cultura


Els colors de les Estrelles

explora cultura
Tallers científics i tecnològics complementaris al Planetari digital

Enguany hem creat i renovat una sèrie de tallers i activitats complementàries al Planetari digital que treballen de manera transversal diverses àrees curriculars com la llengua, l'art i la tecnologia tot endinsant-nos de ple en l'ús de metodologies STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics).

Aquests tallers ha estat realitzats en col·laboració amb altres entitats educatives especialitzades.

TALLERS:

1. Els colors de les Estrelles i l'Energia solar 

De quin color és el Sol? 

Descoberta dels colors del Sol i la seva llum. Experimentarem amb la llum blanca a partir dels colors primaris, una roda de Newton i primes científics. Experimentarem també l'Energia Solar i la seva força amb panels solars.

3. Newton: Taller de Coets. 3,2,1... Ignició!

La 3ª llei de Newton ens explica el per què i com es propulsen els coets. Explorarem la Llei i farem elllençament d'un coet casolà a partir d'una recció química. 
Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.