CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Tanqueu els ulls i quan els torneu a obrir veureu un Cel estrellat només comparable a la visió del cel des de dalt de les muntanyes. Això és el Planetari d'explora360.

Planetari Digital per Educació Infantil, Primària i Secundària. Programes adaptats al curriculum de cada cicle.

Programes i experiències d’impacte educatiu on els alumnes, a més d’aprendre, experimenten formats tecnològics innovadors, incorporen coneixements curriculars i viuen una experiència immersiva única que els ajuda a despertar curiositat científica, a través de l'Astronomia.

Els nostres programes educatius ajuden a treballar temàtiques curriculars, faciliten la comprensió de projectes científics, afegeixen valor a jornades culturals i científiques, i són un veritable recurs pedagògic per treballar qualsevol de les temàtiques que oferim.

Tots els nostres programes els portem directament al vostre centre, el que us farà estalviar en temps i cost.

Més Informació contacteu: isabel.rius@explora360.comexplora educació
Exposició del Sistema Solar digital o presencial

Una bella exposició educativa de Planetes i altres astres preparada per què sigui l’alumne que amb el seu coneixement i recerca endevini quin astre s’amaga a cada imatge.

Us la portem i deixem a la vostra escola durant un mínim d’una setmana per què els alumnes de diferents cicles puguin treballar el Sistema Solar a la seva...

 
Ampliar informació

Pàgina:  |<  << explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.