CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Projectes · explora educació


Exploradors de l´Espai. Planetari Infantil

Educació Infantil - Contes Educatius en 360º

Exploradors de l´Aigua. Planetari Infantil

explora educació
Educació Infantil - Contes Educatius en 360º

El Planetari d'Educació Infantil és molt més que un Planetari, és una activitat immersiva de coneixement, adaptada als infants des de P3 i inclou tres programes diferents. 

Dins un planetari que traslladem i muntem a la vostra Escola, viurem una experiència pedagògica tot submergint-nos en el fons de Mar, viatjant per sobre dels núvols o esquiant per les muntanyes més nevades. Tres programes educatius diferents per treballar cadscuna de les temàtiques d'una manera estimulant.

Objectius:

  • Descoberta de l’entorn natural.
  • Observar i explorar l'entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat.

 

Planetari Digital - Exploradors de l'Espai 

Un viatge als Estels, Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem en astronautes i agafarem un coet per anar a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més, gaudirem de l'espectacle visual de les nit estrellades, observant el dia i la nit.

 

Planetari Infantil - Exploradors del Fons Marí

 

Conte Educatiu sobre els animals del Mar. Envoltats d’un bell paisatge marí projectat en la nostra pantalla de 360º,  ens endinsarem en la descoberta del Fons Marí i els seus habitants. Des de bancs de peixos, passant per les meduses, les Tortugues que se les mengen, els eriçons, els Cavallets de Mar, fins els Pops i peixos que viuen en les profunditats i que es mimetitzen amb la sorra marina. De tots ells explorarem com són per conèixel’s millor.

 

Planetari Infantil - Exploradors de l'Aigua

Un conte educatiu per treballar i entendre el procès del Cicle de l'Aigua tot acompanyant a la nostra amiga gota d'H2O, en el seu viatge al voltant del Món per saber d'on ve, a on va i com torna. Un viatge educatiu començant i acabant al mar a través del cel, les muntanyes i els rius.

 

Més Informació Curs 2017-18: isabel.rius@explora360.com

 

 

Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.