CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Projectes · explora educació


planetari Infantil

planetari Infantil

explora educació
Educació Infantil - Contes Educatius en 360º

El Planetari d'Educació Infantil és molt més que un Planetari, és una activitat immersiva de coneixement, adaptada als infants des de P3 i inclou tres programes diferents. 

Dins un planetari que traslladem i muntem a la vostra Escola, viurem una experiència pedagògica tot submergint-nos en el fons marí, viatjant per sobre dels núvols o esquiant per les muntanyes més nevades.

Tres programes educatius diferents, per treballar cadascuna de les temàtiques d'una manera estimulant.

Objectius:

  • Descoberta de l’entorn natural.
  • Observar i explorar l'entorn natural i físic, amb una actitud de curiositat.

 


 Planetari Digital - Exploradors de l'Espai 

Sessió dirigida  per  un  monitor  especialitzat  amb  interacció  amb  l’alumnat.

Conte educatiu immersiu sobre les Estrelles, els Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem  en  Astronautes  i  agafarem  un  coet que ens portarà fins a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més descobrirem el cel de nit amb els dibuixets que fan les Estrelles anomenats Constel·lacions.

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

 


 Planetari Digital - Exploradors del Fons Marí

 Sessió dirigida per un monitor especialitzat amb interacció de l'alumnat.

Conte educatiu immersiu que ens endinsa en un viatge al fons del mar per des- cobrir la increïble bellesa dels nostres oceans i els seus habitants. Repassarem més de 15 espècies marines, explorarem les seves característiques i descobrirem com viuen: Eriçons, estrelles de mar, meduses, tortugues, taurons, dofins, pops, cavallets de mar, bancs de peixos etc.

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

 


 

 Planetari Digital - Exploradors de l'Aigua

 Sessió dirigida per un monitor especialitzat amb interacció de l'alumnat.

Conte  educatiu  immersiu  per  descobrir  el  cicle  de  l’Aigua. A partir d’una gota d’aigua anomenada Anna iniciem un viatge al voltant del món per descobrir el seu trajecte des de que surt del mar cap als núvols fins que torna de nou a l’oceà. D’on ve i a on va?

 DEMANEU MÉS INFORMACIÓ

  

Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.