CAT  ENG CAST
explora360, Planetari Digital portàtil i més
cocreació i difusió de programes <br />educatius, culturals i d'oci
Segueix-nos a Youtube Twitter Twitter
Projectes · explora educació


Xerrada Astronautica

explora educació
Xerrada Científica per Secundària ... Parlem de

Missions Espacials: Explorant el Sistema Solar

Sabeu què passa quan una nau passa entre els anells de Saturn? o un robot passeja per un cràter de Mart? Doncs, que descobrim i aprenem sobre els nostres planetes veïns i sobre el nostre origen. Totes aquestes missions espacials preparades des de la Terra, ens permeten viatjar als Planetes, les Llunes, els Asteroides i Cometes per viure en primera persona l’aventura més increïble de la humanitat.

Amb realitat augmentada, vídeos i anècdotes reals, acompanyarem tots junts a les sondes espacials més intrèpides en la seva visita a mons desconeguts. I és que des de la primera nau que s’enlairà, les missions espacials han anat perfeccionant la seva tecnologia i amb ella, la seva capacitat d’arribar més lluny, de recollir millors dades i de portar-nos la informació amb més detall.

Objectius:

• Veure què és una missió espacial, tipus i per què serveix.
• Com es projecten les missions cap a un planeta concret.
• Viure en primera persona algunes missions espacials.

DEMANEU MÉS INFORMACIÓ 

Tornar al llistat


 

explora360 · Avís legal · Política de cookies · Mapa web · isabel.rius@explora360.com · Telf: 686 788 530 · disseny web barcelona

Cocreació de programes educatius i culturals de qualitat · Planetari Digital per Educació · Planetari Digital per Cultura · Cinema Científic en 360° · Tallers d'Astronomia · Exposició-Quiz de Planetes.